lite mer än 1 år i branschen

ARKIGROUP AB är ett företag specialiserat inom arkitektur och byggteknik, med över tre decenniers erfarenhet i branschen. Vårt erbjudande omfattar en mängd tjänster relaterade till byggnadsutveckling, där vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla en omfattande och heltäckande service. Vårt primära mål är att förse våra klienter med expertis inom arkitektkonsultation och inredningsdesign, samtidigt som vi kontinuerligt strävar efter att hitta innovativa och praktiska lösningar för fastighetsprojekt och relaterade aspekter. Vi är dedikerade till att vara en pålitlig partner för våra kunder, med fokus på att skapa hållbara och funktionella miljöer.

Kontaktperson

Ali-Al-Shammari vd
Ali Alshammari
VD / Arkitekt
0737 16 83 38
PROFILBILD2
Joakim Nyborg
Key Account Manager
0737 58 00 48
sama
Sama Hameed
Arkitekt SAR / MAS
sama@arkigroup.se
Daniel
Daniel Ehsan
Byggkonstruktör
daniel@arkigroup.se
Isa s
Isa Ingesson
Inredningsarkitekt
Isa@arkigroup.se

Varför välja oss?

Kompetens – Vi Ger som privatperson eller företag välutbildade personal med många års erfarenhet inom sin roll.

Trygghet – Trygghet och säkerhet är något som vi på ARKIGROUP strävar för på vårt arbete. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig säker under processen. Vi ser till att allt går enligt plan.

Kvalité – På ARKIGROUP levererar vi bästa kvalité inom vårt arbete. Alla vara projekt och framtidsplaner utförs med fokus och engagemang.

Tjänster – Vi erbjuder ett stort urval av olika tjänster, från arkitektur och digitala tjänster till ett färdigt koncept. Vi har kunskap inom olika yrkesroller och olika arbetsområden. Vi tillhandahåller alla dessa tjänster med bästa kvalité.

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Linköping

Östergötland, Sweden

Erfarenhet av geografisk arbetsområde
Copyright © 2024 by Arkigroup AB