Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens hållbara samhällen och bekväma miljöer.

Ny våning för en villa i Kisa

Ny våning för en villa

Arkigroup har levererat en professionell lösning på uppdraget med att lägga till en ny våning på en villa utanför Kisa. Arkitekter har arbetat nära kunden för att skapa en planlösning som uppfyller deras önskemål och behov.

Den nya våningen innehåller tre sovrum, ett badrum och sällskapsytor som ger gott om plats för avslappnad umgänge och vardagsliv. I bottenvåningen har Arkigroup även designat ett större kök, samtidigt som ett av de ursprungliga sovrummen har ersatts för att ge plats åt detta.

Arkigroup har även tillhandahållit visualiseringar av den färdiga våningen, så att kunden kan få en klar bild av hur det kommer att se ut när det är färdigt. Dessa visualiseringar har varit ett viktigt verktyg för att hjälpa kunden att fatta sitt beslut och se till att alla detaljer är som de önskar.

Transformering av ett garage i Karlsborg

Omgestaltningen av ett garage till en bostadslägenhet, inklusive ett rymligt badrum och ett mysigt sovloft, har blivit en framgångssaga där vi integrerat enheten med huvudbyggnaden. Genom att omfördela utrymmen och effektivisera placeringen av vardagliga funktioner som kök och badrum, har vi inte bara mött utan även överträffat våra kunders förväntningar. Kundnöjdheten har varit exceptionell, vilket speglar vår förmåga att hitta kreativa och regelkonforma lösningar som lyfter fram både estetik och funktion i hemmiljön.

Ögonklinik  i centrala Linköping

Ögonklinik i centrala Linköping Arkigroup har levererat ritningar, inredning, rumsbeskrivning och samtliga bygghandlingar för att etablera ögonklinik i centrala Linköping.

Arkigroup har framgångsrikt försett en ögonklinik med ritningar, inredning, rumsbeskrivningar och alla bygghandlingar som behövdes för att etablera verksamheten i centrala Linköping. Deras professionella arbete har varit avgörande för att skapa en funktionell och attraktiv klinikmiljö. Tack vare Arkigroups expertis och dedikation har ögonkliniken blivit ett betydelsefullt tillskott till Linköpings medicinska landskap.

Enplanshus i Motala

Företaget har framgångsrikt utarbetat bygglovshandlingar och ritningar som är speciellt framtagna för att bygga en enplansvilla. Vårt mål är att uppfylla kundens önskemål och vi kan anpassa grafiken helt efter det behov.

I det här fallet har vi skapat ett hem med gott om förvaringsutrymmen, trevliga sällskapsytor och ett rymligt kök som är placerat bredvid en täckt uterum. Uterummet har stora inglasade mellanväggar som ger en fantastisk utsikt över trädgården.

Vi tillhandahöll detaljerade byggritningar för huset, inklusive planritningar, mellanväggar och fasader. Dessutom kan vi skapa el- och VVS-ritningar för att säkerställa att alla installationer uppfyller dina behov och följer gällande regler och föreskrifter.

Tandvårdcentral, Nygatan i centrala Linköping

Arkigroup har lämnat in ritningar, inredningsplaner, rumsbeskrivningar och alla övriga bygghandlingar för tandvårdscentralen som planeras att rehabiliteras i centrum. Syftet med att diskutera detta med Linköpings kommunala byggnadsnämnd är att erhålla bygglov för projektet.

Arkigroup har noggrant utformat ritningarna för att visa den föreslagna ombyggnaden och förändringarna som kommer att göras på tandvårdscentralen. Ritningarna inkluderar detaljer om den nya layouten, inklusive placering av behandlingsrum, receptionsområde, vänterum, personalutrymmen och andra funktionella områden. Dessutom har inredningsplanerna tagits fram för att illustrera den planerade inredningen och materialvalen som kommer att användas.

Byggvaruhus, i Tornby i Linköping

Arkigroup har framgångsrikt försett Linköpings Träförädling – Nordströms med arkitektritningar, bygghandlingar och visualisering av en industrihall som ska användas för bygglagermaterial och butik. Projektet har varit en framgångsrik samarbetsprocess mellan Arkigroup och Nordströms, där vårt team har arbetat hårt för att uppfylla kundens behov och förväntningar.

Genom att tillhandahålla noggranna arkitektritningar har vi säkerställt att industrihallen är designad på ett optimalt sätt för att möta företagets specifika krav.

För att ge Nordströms en tydlig bild av det färdiga resultatet har vi även skapat realistiska visualiseringar av industrihallen. Dessa visualiseringar har hjälpt företaget att förstå och godkänna designen innan byggprocessen påbörjades.

Vi är stolta över att ha fått möjligheten att arbeta med Nordströms och bidra till deras framgångsrika projekt. Genom att leverera högkvalitativa arkitektritningar och visualiseringar har vi bidragit till att förverkliga deras vision för industrihallen.

Tvåplanshus i Uppsala

Arkitektuppdraget innefattade utformningen av bygghandlingar och konstruktionsritningar för ett tvåplanshus med en tillbyggnad på 115 kvm. Tillbyggnaden gav kunden en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter och en stilfull entré.

Projektet började med noggranna undersökningar och analyser av befintliga förhållanden på platsen. Arkitekten samarbetade nära med kunden för att förstå deras önskemål och behov. Genom en kombination av kreativ design och teknisk expertis skapades sedan bygghandlingarna och konstruktionsritningarna.

Arkitekten tog hänsyn till såväl byggnadens hållbarhet som dess visuella attraktionskraft. Materialval och energieffektiva lösningar beaktades för att minimera miljöpåverkan och optimera energiförbrukningen. Genom noggrann planering och noggrant utformade bygghandlingar underlättades sedan byggprocessen och säkerställde att projektet genomfördes på ett smidigt sätt.

Enplansvilla i Kärna

Vi fick ett arkitektuppdrag för att rita en enplansvilla på 130 kvadratmeter. Ritningarna utvecklades efter kundens önskemål, samtidigt som vi gav våra egna inspel för att uppnå en optimal planlösning.

Vi började med att noggrant lyssna på kundens krav och önskemål för deras drömhem. Genom att förstå deras behov och livsstil kunde vi skapa en planlösning som passade perfekt för dem.

Vi inkluderade också kundens önskemål om specifika rum, till exempel ett hemmakontor och ett separat tvättstuga. Dessa rum placerades strategiskt för att ge avskildhet och funktionalitet.

Utöver den inre planlösningen ägnade vi också uppmärksamhet åt utformningen av exteriören. Vi tog hänsyn till kundens preferenser och arkitektoniska stil och skapade en vacker fasad som passade in i omgivningen.

Gamla Tanneforsvägen - Linköping

Vi erbjuder arkitektur inom flera områden såsom bostäder, handel, industri, arbetsplats och hotell.

Arkigroup har nyligen mottagit ett spännande uppdrag som arkitekter för att förvandla en befintlig industribyggnad på 1000 kvm till en modern bostadsfastighet med 10 lägenheter. Målet med detta projekt är att skapa en attraktiv och funktionell boendemiljö som inkluderar bekvämligheter som tvättstugor och cykelförråd.

I planeringen kommer vi att inkludera gemensamma tvättstugor där de boende kan tvätta och torka sina kläder på ett bekvämt sätt. Dessutom kommer vi att skapa cykelförråd för att främja hållbara transportalternativ och uppmuntra till användningen av cyklar som ett miljövänligt alternativ.

Vi kommer att samarbeta nära med våra uppdragsgivare för att säkerställa att deras vision och behov förverkligas i utformningen av lägenheterna. Vi kommer att ta hänsyn till viktiga aspekter såsom tillgänglighet, energieffektivitet och estetik för att skapa en bostadsmiljö som uppfyller höga standarder och skapar trivsel för de boende.

Detta arkitektuppdrag ger oss möjligheten att omvandla en befintlig byggnad och skapa en attraktiv boendemiljö. Vi ser fram emot att ta oss an de utmaningar som detta projekt innebär och skapa en modern och funktionell fastighet som kommer att bli ett hem för framtida boende.

Tillbyggnad av tvåplanshus i Arboga

Arkitektuppdrag, bygghandlingar, ändring av fasad, tillbyggnad, tvåplanshus.

En vanlig 70-tals villa förvandlade vi till ett hus i New England stil med en amerikansk veranda på framsidan som fortsätter runt norra gavelsidan där ett rymligt förråd med direktanslutning både till framsida och baksida går att finna.

Tvåplansvilla i Ljungsbro

Bygglovshandlingar och konstruktionsritningar, tvåplansvilla med källare.

Tillbyggnad 50kvm, ändrad planlösning för att disponera ytorna på optimalt sätt med mer förvaring och ett par sovrum och lekrum till barnen på entréplan.  Vinden kommer att få tre nya ljusinsläpp och användas som tv-rum/kontor.

Tillbyggnad enplansvilla  med garage i Mjölby

Arkitektuppdrag – Bygghandlingar för Tillbyggnad av enplansvilla med källare och garage

Tillbyggnaden av enplansvillan med direktanslutning till garaget blev en framgångsrik lösning för familjen, som även önskade ett master bedroom med walk-in closet, ett rymligt badrum, en matsal och ett ljust vardagsrum som öppnar upp mot trädgården.

I uppdraget att ta fram bygghandlingarna för tillbyggnaden har arkitekten noggrant övervägt familjens behov och önskemål för att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande lösning. Tillbyggnaden är utformad för att smidigt ansluta till det befintliga garaget och skapa en sömlös övergång mellan de olika delarna av bostaden.

Genom noggrant planering och design har arkitekten skapat en tillbyggnad som uppfyller familjens behov och önskemål på ett effektivt och estetiskt tilltalande sätt. Bygghandlingarna innehåller detaljerade ritningar och specifikationer för att säkerställa en smidig och kvalitativ byggprocess. Resultatet är en harmonisk och funktionell utökning av den befintliga enplansvillan, som nu erbjuder en modern och attraktiv boendemiljö för familjen.

Tillbyggnad tvåplansvilla i  Stockholm

Arkitektuppdrag, bygghandlingar och konstruktionsritningar, tvåplansvilla med källare.

Tillbyggnad på 125kvm har gett kunden ett rymligt kök med en rejäl köksö och en relaxhörna. Tre stora glaspartier från golv till tak ger köket ett härligt ljusinsläpp mot nordöst. Det stora skjutdörrspartiet öppnar upp mot trädgården i söderläge.

Tvåplansvilla i Linköping

Arkitektuppdrag, bygghandlingar och konstruktionsritningar, tvåplansvilla.

Tillbyggnaden på 145kvm kommer att ge kunden en större och välplanerad tvättstuga samt ett ljust och luftigt sällskapsrum med braskamin.

Tillbyggnad garage, separat ateljé och växthus i Strängnäs

Arkitektuppdrag, bygghandlingar, tillbyggnad garage, separat ateljé och växthus.

Kunden önskade direktanslutning från befintlig byggnad till nytt garage, en separat byggnad för sin ateljé och ett växthus längre ner i trädgården.

Noggrannhet i Varje Hörn: Arkigroup och Vasaparken Fastighets AB i Framkant med Modern Teknik

På uppdrag av Vasaparken Fastighets AB har Arkigroup nyligen genomfört en avancerad 3D-skanning och kontrollmätning av en betydande fastighet belägen vid korsningen av Platensgatan/Ågatan, tidigare känd som Platå. Projektet är ett lysande exempel på hur modern teknologi kan transformera processen för fastighetsmätning, särskilt i byggnader med komplex och osymmetrisk rumsbildning.

Tack vare den avancerade 3D-skanningstekniken, kunde vi snabbt och exakt mäta varje detalj av de stora lokalerna. Detta arbete, som traditionellt skulle kräva omfattande tid, ansträngning och resurser, blev tack vare tekniken ”lätt som en plätt” och utfördes med millimeterprecision.

Varmgarage 40kvm i Linköping

Arkitektuppdrag, bygghandlingar, varmgarage 40kvm, tillbyggnad ladugård.

På ett integrerat sätt förlängde vi den gamla ladugårdsbyggnaden med ett varmgarage där infarten placerades på gavelsidan. Fönster och dörrar passar väl tillsammans med den lantliga stilen på byggnaden.

Tvåplansvilla med källare i Bankekind

Bygglovshandlingar för en tvåplansvilla med källare innebär att skapa alla nödvändiga dokument som krävs för att söka och erhålla bygglov från kommunen. Detta inkluderar ritningar, beskrivningar och beräkningar av byggnaden och dess system, samt information om hur byggnaden följer gällande byggregler och bestämmelser.

Omvandla ett industrihus till en tvåvåningskontorsmiljö i Linköping

Att omvandla ett industrihus till en tvåvåningskontorsmiljö med verkstad kräver en detaljerad genomgång och planering. Under projekteringen har vi noggrant beaktat byggnadens skick, rumslig planering och tekniska installationer. Vi har också fokuserat på att maximera det naturliga ljuset, optimera akustiken, och skapa en estetiskt tilltalande miljö som stärker företagets varumärke. Dessutom har vi noga följt lokala byggnadsbestämmelser för att säkerställa att alla ombyggnationer uppfyller gällande krav och standarder. Denna omsorgsfulla förberedelse garanterar att det slutliga resultatet inte bara är funktionellt och säkert, utan också välkomnande och inspirerande för alla användare.

Attefallstillbyggnad i Norrköping 

Bygganmälan, Attefallstillbyggnad 15kvm

Det relativt nyproducerade huset behövde ytterligare ett sovrum och ett större sällskapsrum.

Del av vardagsrummet blev till ett rymligt sovrum med dörr ut till trädgården, attefallaren fick ett stort skjutdörrsparti och placerades i direktanslutning till kök och vardagsrun. En braskamin placerades relativt centralt för att kunna njuta av brasan både i vardagsrum, kök och tillbyggnad.

Från Göta Kanals Museihus till festlokal med restaurang i Linköping

Göta Kanals Museihus, en historisk pärla som länge berättat om kanalens fascinerande historia, är på väg att skriva ett nytt kapitel. Museibyggnaden genomgår en fullständig omvandling till en toppmodern festlokal och restaurang. Vår vision är att skapa en unik plats där historiska vibbar möter modern design och funktionalitet, idealisk för såväl privata firanden som företagsevenemang.

Det nya utrymmet är designat för att bevara byggnadens historiska essens samtidigt som det införs moderna element som kompletterar den ursprungliga arkitekturen. De rymliga interiörerna kommer att vara elegant utformade med en känsla av lyx och komfort, vilket gör varje tillställning minnesvärd.

Tvåplanshus i Stockholm

Tvåplanshus i Stockholm är ett arkitektuppdrag som innebär att skapa bygghandlingar och konstruktionsritningar för en tillbyggnad på 115 kvm. Detta ger kunden en rymlig hall med förvaringsmöjligheter och en snygg entré. Projektet fokuserar på att skapa ett funktionellt och estetiskt tilltalande hus som uppfyller kundens behov och önskemål.

Italiensk restaurang i Linköping

Nybyggnation – Italiensk restaurang

Här färdigställs ytterligare ett projekt till vår meritlista. I Linköping, närmare bestämt i stadsdelen Ryd, har vi tagit projektet från planritnings stadiet till nyckelfärdigt överlämnande med alla delmoment inräknade.

Här har vi har utrustat restaurangen med olika produkter såsom ett komplett kylrum och en vedugn, special-importerad direkt från Italien.

 Precision och balans har varit vårt fokus för att uppfylla vår kunds ambition och önskemål. Vi tackar vår kund för deras förtroende och hoppas på framtida samarbeten

Restauranger och Hotell I hela Sverige

Framgångsrika hotell och restaurangprojekt som ARKIGROUP  ägare slutfört det senaste decenniet

Burger king, King Food AB Malmö
PANEFRESCO, Åhléns City Stockholm
SALLY VOLTAIRE & SYSTRAR, Åhléns City Stockholm
Café Å Lait, Åhléns City Stockholm
Café Å Lait, Åhléns Uppsala
Torget, Åhléns City Stockholm
Donners Hotell Gotland
El Diablo,Kungsholmen Stockholm
Burger king Sollentuna
Chop Chop, Gränby Uppsala
Chop Chop Jönköping
Chop Chop Västerås
Donners Gotland
Honeycomb Stockholm
Rico Linköping
Student Housing, Linköping
Garnisonen, Östgöta kök AB Linköping
Consultant in a group of projects Sweden
Martin & Servera AB
Consultant in a group of projects Sweden
Restaurangprojektering AB
Mitticity, Fastighets AB Karlstads
Health care Center, Myran AB Norrköping
Bun Meat Bun, Burgers AB Stockholm
Cafe & Brasserie Oscar Linköping
Caliburger Stockholm
Clas Ohlson AB Stockholm
Classic Bowl Sweden AB Sweden
Daniel Wellington AB Sweden
NEKO Folkunga Sushi AB SwedenAsian Town Strömstad
Asian Town Nordby
Asian Town Charlottenberg
Bubble Tea Drottninggatan Stockholm
Honeycomb Gränden
Honeycomb Mirum
Honeycomb Spiralen
Honeycomb Skärholmen
Honeycomb Klaravägen
Honeycomb Bromma Blocks
Honeycomb Heron City
Honeycomb Port 73
Big Ben Stockholm
Zocalo Stockholm
Thw Sollentuna
Thw Birkagatan
Thw Folkungagatan
Thw Hantverkargatan
Thw Premium Nybrogatan
Thw Hornsgatan
Business School Sweden
Mama Ye´S
R Asia Solna
Djingis
Indian Garden Stockholm
Chopchop Arninge
Chopchop Boländerna
Chopchop Borås
Chopchop Bromma Blocks
Chopchop Enköping
Chopchop EskilstunaChopchop Farsta Centrum
Chopchop Gränby Köpstad
ChopChop Haninge Port 73
ChopChop Jönköping
ChopChop Kungsbacka
ChopChop Malmö Lockarp
ChopChop Malmö Svågertorp
ChopChop Motala
ChopChop Mjölby
ChopChop Nyköping
ChopChop Norrteljeporten
ChopChop Rosersberg
ChopChop Rotebro
ChopChop Strängnäs
ChopChop Trollhättan
ChopChop Uddevalla
ChopChop Västerås Erikslund
ChopChop Västerås Gryta
ChopChop Örebro
Cupolen Stockholm
Freshii Stockholm
Freshii Stockholm
Fötåljan Stockholm
Spring Rols Stockholm
Flott Norrköping
Rödahuset Kisa
Kv.f Lägenhet Byggnader Linköping
Kv.g Lägenhet Byggnader Linköping
Geväret 13 Hotell Stockholm
Garvaren Norrköping
Arena Toner Linköpings

Vad tycker våra kunder?

Magnus Klerman
Magnus Klerman
Läs mer
Kan rekommendera arkigroup som var snabba och ställde upp och justerade underlag efter begäran fort och korrekt.
Ali Amer
Ali Amer
Läs mer
Jätte bra byggnadsföretag. De har byggt en carport och förråd till min villa. Är så nöjd. Så kunniga och så professionella, speciellt arkitekt Ali som utförde ritningar och övervakade hela arbetet. Rekommenderas så mycket och kommer självklart försätta med dem i fall tänker på framtida arbete i min villa. Tack för lysande arbete.
Joakim Hörsing
Joakim Hörsing
Läs mer
Positiva: Kvalitet, Professionalism
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson
Läs mer
Mycket noggranna och professionella och kostnadsmedvetna hantverkare som dessutom är snabba. Hög kvalitet i arbetet med stort fokus på nöjd kund! Jag kan verkligen rekommendera Arkigroup!
Maytham Abdulzahra
Maytham Abdulzahra
Läs mer
Engagerade, kunniga och trevliga personal
Föregående
Nästa

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Linköping

Östergötland, Sweden

Erfarenhet av geografisk arbetsområde
Copyright © 2024 by Arkigroup AB