GDPR -Integritetspolicy

Om GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersatte personuppgiftslagen (PUL).  Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur företag hanterar personuppgifter vilket ytterligare förstärker den enskildes rättigheter.

Vi samlar och lagrar information

Vi samlar automatiskt in och lagrar information som vi får från din webbläsare såsom IP-adress, kakor (cookies) som är en textfil med information. Genom att du är registrerad kund hos ARKIGROUP lagrar vi information om ditt engagemang hos oss. Vi använder informationen till

  • Login-funktionalitet för våra kunder
  • Hantera och leverera kunders beställningar, fakturering med mera
  • Dina val som inloggad användare såsom vald butik, visa mitt sortiment med mera
  • Beteendestyrd kommunikation såsom produktvisning och rekommendationer
  • Marknadsföring såsom epostutskick med nyhetsbrev och kampanjer
  • Marknadsföring via postala utskick
  • Undersökningar och enkäter

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter

Läs mer om cookies

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Till exempel krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter såsom IP-nummer är personuppgifter ifall de kan kopplas till fysiska personer. Vi säkerställer att dessa är korrekt behandlade hos oss. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. På ARKIGROUP använder vi personuppgifterna kopplat till dig som är registrerad kund hos oss.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Tornby

Linköping

Fyrspannsgatan 177

165 62 Hässelby

Stockholm

Copyright © 2023 by Arkigroup AB

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.