Vi fokuserar på nutiden för att skapa en hållbar framtid och hitta en miljövänlig lösning som passar er fastighet.

ARKIGROUP Inredningsarkitektur för offentliga miljöer är en specialiserar sig på att skapa funktionella och estetiskt tilltalande inredningslösningar för olika företag och offentliga platser. Våras främsta uppgift är att förstå klientens behov, önskemål och varumärkesidentitet för att skapa en passande och attraktiv inredning.

Kommersiella och offentliga miljöer kan omfatta allt från kontorslokaler, hotell, restauranger, butiker, sjukhus, skolor, offentliga byggnader och mycket mer.

Vi tar hänsyn till den specifika verksamheten och dess syfte för att skapa en design som förbättrar funktionaliteten, lockar till sig kunder eller användare och skapar en trivsam atmosfär.

ARKIGROUP mål är att skapa en inbjudande och funktionell miljö som tilltalar användare. och De tar hänsyn till faktorer som rumslayout, belysning, färger, materialval och möblering.

Kommersiella

Kommersiella inredning ARKIGROUP spelar en viktig roll när det gäller att skapa attraktiva och funktionella handelsmiljöer. Vi arbetar med att designa och planera interiören i butiker, shoppingcenters och gallerior för att skapa en positiv kundupplevelse och främja försäljningen.

ARKIGROUP, har expertkunskaper inom arkitektur och design samt en förståelse för handelns behov och trender. Vi samarbetar tätt med butiksägare och företag för att förstå deras varumärkesidentitet och affärsstrategi. Sedan tar de fram koncept och designlösningar som integrerar varumärket i interiören och skapar en enhetlig och attraktiv butiksmiljö.

ARBETSPLATS

Kontors byggnader utgör stor del av grunden för många personers arbetsliv. Därför är det mycket viktigt att byggnader och utrymmen som vi utformar som inredningsarkitekter måste skapa rätt utgångspunkt för en bra arbetsmiljö och samtidigt stödja och uttrycka företagets värderingar, arbetsmodell och kultur.

ARKIGROUP är en professionell som specialiserar sig på att skapa funktionella och estetiskt tilltalande arbetsmiljöer för företag och organisationer. Deras huvudsakliga ansvar är att utforma och planera arbetsplatser på ett sätt som optimerar produktiviteten, trivseln och effektiviteten hos de anställda.

HOTELL

En hotellinredningsarkitekt är en professionell expert som specialiserar sig på att skapa attraktiva och funktionella interiörer. Våra huvudsakliga uppgift är att designa och planera hotellrum, lobbyer, restauranger, konferensrum och andra gemensamma utrymmen för att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för gästerna.

ARKIGROUP kan även hjälpa till med att välja konstverk, designa anpassade möbler och arbeta med entreprenörer och leverantörer för att genomföra inredningsprojektet. Vi kan också ge råd om hur man optimerar utrymmen och skapar en strömmande layout som underlättar gästernas rörelse genom hotellet.

Genom att kombinera våra expertis inom design, estetik och funktionalitet kan våra hotellinredningsarkitekt bidra till att skapa en trivsam atmosfär och en minnesvärd upplevelse för hotellgästerna. Vi strävar efter att skapa harmoni mellan stil, komfort och varumärkesidentitet för att hjälpa hotellen att differentiera sig på marknaden.

 

 

restaurang matsalen
Elegant och modern restauranginredning med en välkomnande atmosfär. Interiören präglas av minimalistiska möbler, mjuka belysningseffekter och gröna växter som adderar en fräsch känsla. Stora, öppna fönster släpper in naturligt ljus och erbjuder en vacker utsikt, medan konstverk på väggarna ger en personlig touch. En harmonisk färgpalett med neutrala toner och material som trä och metall skapar en trendig och samtidigt varm miljö. Detaljer som eleganta bordsinställningar och diskreta, moderna ljuskronor bidrar till den sofistikerade atmosfären som välkomnar gäster till en unik matupplevelse.

Matsalernas restauranger inredningsarkitekter erbjuder tjänster för att skapa vackra och funktionella miljöer i restauranger. Deras expertis ligger i att skapa en stämning och atmosfär som passar restaurangens stil och koncept.

Här är en lista med olikastil och koncept av restauranger:

1. Fine dining-restaurang
2. Bistro
3. Italiensk restaurang
4. Fransk restaurang
5. Sushi-restaurang
6. Steakhouse
7. Take away restaurang

8. Thailändsk restaurang
9. Mexikansk restaurang
10. Indisk restaurang
11. Grekisk restaurang
12. Fisk- och skaldjursrestaurang
13. Pizzeria
14. Kafé

Dessa är bara några exempel på restaurangtyper. Varje restaurang har sin egen unika stil, meny och atmosfär.

Inredningsarkitekter arbetar i ARKIGROUP tätt tillsammans med restaurangägarna för att förstå deras vision och önskemål. Genom att kombinera restaurangens koncept med konsultens professionella kunskap om design och inredning för att skapas en unik och trivsam matsal.

STORKÖK

Storkök konsult är en professionell tjänst som erbjuds till restauranger, hotell, sjukhus och andra anläggningar som har stora matlagningsbehov. En storkök konsult är specialiserad på att hjälpa till med utformningen, planeringen och optimeringen av storkök och matlagningsutrustning.

När det kommer till storkök, är det viktigt att ha en effektiv och funktionell layout för att säkerställa smidig matlagning och servering med att ta hansyn om alla myndighets reglar.
ARKIGROUP storkök konsulten arbetar tätt tillsammans med kunderna för att förstå deras specifika behov och krav. De tar hänsyn till faktorer som råvaruförvaring, arbetsflöde, hygienstandarder och utrustningskrav.

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Linköping

Östergötland, Sweden

Erfarenhet av geografisk arbetsområde
Copyright © 2024 by Arkigroup AB