Bygglovshandlingar

Vi levererar inte bara bygglovsritningar, vi hittar den perfekta lösningen för ditt projekt!
ARKIGROUP är din dedikerade partner

ARKIGROUP är din dedikerade partner när det gäller att förverkliga dina byggplaner. Vi är specialister på att skapa bygglovshandlingar och är redo att stödja dig genom hela processen, oavsett om det gäller nybyggnationer, tillbyggnader eller andra byggprojekt. Vi förstår att bygglovsritningar för bygglov kan vara komplex och krävande i tid. Med vår erfarenhet och expertis är vår främsta ambition att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

När du väljer ARKIGROUP för dina bygglovshandlingar

När du väljer ARKIGROUP för dina bygglovshandlingar, får du inte bara en högkvalitativ tjänst utan också en personlig och detaljerad tillvägagångssätt som fokuserar på dina unika behov. Våra erfarna arkitekter och designers lyssnar till dina önskemål och behov för att skapa ritningar som inte bara är estetiskt tilltalande utan också uppfyller alla krav och standarder för en bygglovsansökan.

Vår strävan är att skapa detaljerade och exakta bygglovshandlingar som minimerar risken för fel eller problem under själva byggprocessen. Genom ett nära samarbete med myndigheter och kommuner säkerställer vi att alla regler och krav uppfylls för att göra hela bygglovsprocessen så smidig som möjligt för dig som kund.

Varför ska du välja ARKIGROUP för dina bygglovshandlingar?

Vårt team av erfarna arkitekter och designers besitter djup kunskap och lång erfarenhet inom området. Med vår gedigna förståelse för den krävande processen för att erhålla bygglov blir vi en pålitlig partner som kan leverera ritningar som är korrekta och uppfyller alla krav.

Vi är inte bara experter på bygglovshandlingar, vi är också dedikerade till att se till att våra kunder är nöjda.

Vårt engagemang sträcker sig bortom att enbart skapa bygglovshandlingar. Vi är också engagerade i att säkerställa att våra kunder är fullständigt nöjda. Genom att sätta kunden i fokus strävar vi efter att leverera en tjänst som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna. Vårt mål är att skapa ett samarbete som är givande och smidigt för dig.

Så om du är redo att förverkliga dina byggdrömmar, är ARKIGROUP redo att vara din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att påbörja processen och låt oss tillsammans förverkliga dina visioner till verklighet.

Hur går det till?
Offertförfrågan

Kontakta oss och beskriv kortfattat vad du vill ha hjälp med så gör en av våra projektledare en förstudie av ditt projekt

Vi skickar ut offert

Vi skickar ut en offert till dig som du granskar.

Godkänn offert

När du har godkänt offerten ringer en projektledare upp dig och tar emot ytterligare underlag som kan behövas.

Vi skickar ut orderbekräftelse

Vi skickar ut en orderbekräftelse till dig som du granskar.

Ritningar skapas (2-3 v)

Vi skapar samtliga ritningar åt dig och skickar över ett första utkast till dig för granskning. Granska dem tillsammans med din projektledare innan du godkänner dem.

Leverans!

Dina fackmannamässiga handlingar är nu levererade.

Om du har frågor om bygglovsritningar du är alltid välkommen att kontakta oss.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Tornby

Linköping

Fyrspannsgatan 177

165 62 Hässelby

Stockholm

Copyright © 2023 by Arkigroup AB

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.