Hela vägen från planering till ert drömhus!

Vi strävar efter din trygghet inom våra byggprocesser, vi vill att du ska känna dig säker hela vägen från start tills att du får nyckeln till ditt nya hem.

Vår process för er drömvilla

1. Överenskommelse om tomten och val av hus

De viktigaste momenten innan man sätter foten i projektet är att kontrollera tomten. Det finns olika tomter för olika hus, därför kommer vi att undersöka tomten för att få en infattning om marken och omgivningen. Vi säkrar att huset du väljer har villkoren som passar din tomt.

2. Offert

Efter vi har sett tomten och diskuterat valen av huset kommer vi att skicka en offert för den totala kostnaden på projektet.

3. Köpeavtal undertecknas

Tillsammans med dig läser vi genom villkoren och föreskrifter på avtalet och sedan undertecknar det för att påbörja projektet.

4. Utvändiga val & kök

De utvändiga valen som material, färger, fönster, dörr och design väljs av dig. Innan byggnationen påbörjas förbereder vi en planlösning för köket tillsammans med dig. Valet av köket görs tidigt för att ordna leveransen inför byggnationen på insidan av huset.

5. Bygglovsansökan

Vi fyller på bygglovsansökan tillsammans med dig och se till att villkoren och krav från kommunen är tillämpande för projektet. Bygglovsansökan skickas senare vidare till kommunen för att godkännas.

6. Invändiga val & leveransorder

De invändiga val för huset görs som material, färger och design som vi bekräftar efter för beställning.

I den här moment beställa kök, vitvaror och badrum möbler

7. Tillverkning & Byggnation

Grundläggande arbeten på tomten görs och de stora dalerna av huset tillverkas i fabriken. Med de utvändiga valen som du har valt tillverkar vi huset och förbereder det till montering. Vi levererar huset till tomten och påbörjar montering.

 

8. Invändiga arbeten påbörjar

När huset är redo från utsidan påbörjar vi arbeten med insidan av hemmet. Vi utför snickarbetet, kakelinstallering, golvläggning, tapet, el, värme, kök, VVS mm…

8.Kontroll och slutbesiktning utförs

När byggnationen och arbeten är färdigställda görs det kontroll på arbetet och huset blir redo för besiktning.

10. Inflyttning

Nycklarna till drömhuset levereras till dig, välkommen hem!

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Tornby

Linköping

Fyrspannsgatan 177

165 62 Hässelby

Stockholm

Copyright © 2023 by Arkigroup AB

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.