Föregående bild
Nästa bild

Glottra 154

Klassiskt hus med mansardtak i 2 plan

Välkommen till Villa Glottra! 

Ett förtrollande trähus i två plan, med en total yta på 154 kvm, utstrålar charm och värme. I hallen, belägen på bottenvåningen, välkomnas besökaren av rikligt med plats som smidigt förbinder sig med både köket och matsalen. Vardagsrummet erbjuder en lugnande vy över den omgivande trädgården, och för praktiskhetens skull finns även en klädvårdsavdelning placerad på detta plan. En trappa för besökaren upp till det centrala allrummet på övervåningen.

Detta hem rymmer fyra sovrum; ett bekvämt beläget på bottenvåningen och de övriga tre på övervåningen, vilket skapar en perfekt balans mellan gemensamma och privata utrymmen. För familjens bekvämlighet finns två badrum, ett på vardera våning. Husets estetiska tilltalande förhöjs ytterligare av två balkonger, en fram och en bak, vilka båda erbjuder vackra utblickar och möjlighet till avkoppling. Denna bostad kombinerar funktionalitet med en estetisk charm, vilket gör den till ett idealiskt hem för de som uppskattar både skönhet och bekvämlighet.

Husfakta

HUSTYP : 2 plan 

STIL : klassisk

BOAREA : 154M

BYGGNADSAREA : 111M2

ANTAL SOVRUM : 4ST

TAKLUTNING : 27˚/63

TAKUTFORMNING : Mansardtak

FASAD : Stående panel

Standard & Tillval

PLANLÖSNING & FASADRITNING

Inom alla våra byggprojekt säkerställer vi högsta kvalité i arbete, dels från lösningar, funkonalitet, hållbarhet och material. Steg för steg inom våra processer planerar vi i förväg för olika förutsättningar som kan inträffas för projektet. Våra arkitekter och arbetare utnyttjar tiden till max för att med enkelhet färdigställa ditt hem inom rimlig tid. Vi håller oss till miljövänliga arbetsprocesser i arbetsplatsen. Det är allt från miljövänligametoder, hälsoarbete, miljövänliga transportsmetoder och säkerhet.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Vi specialiserar oss på att hitta perfekta lösningar som tillfredsställer dig.

Följ oss

Kontakt

Kolfallsgatan 5 

582 73 Tornby

Linköping

Fyrspannsgatan 177

165 62 Hässelby

Stockholm

Copyright © 2023 by Arkigroup AB

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.